Trgovina Krovec Za avtorizacijo in bremenitev kartic koristi sistem WSPay™. Vnos in prenos osebnih podatkov in podatkov o številki kartice je zaščiten z najvišjimi varnostnimi standardi, ki jih zagotavlja WSpay™ sistem za spletno avtorizacijo kartic v skladu z zahtevami izdajateljev plačilnih in kreditnih kartic in kartičnih blagovnih znamk ter PCI DSS standarda. Avtorizacija in bremenitev kartic se izvede s pomočjo sistema WSpay™ za avtorizacijo in bremenitev kartice v realnem času.

WSPay je varen sistem spletnega plačevanja, plačila se izvajajo v realnem času s kreditnim in debetnim karticam ter drugimi plačilnimi metodami. WSPay kupcu in trgovcu zagotavlja varen vpis in prenos vnesenih podatkov o kartici, kar potrjuje PCI DSS certifikat, ki ga ima WSPay. WSPay uporablja 256-bitni šifrirni SSL certifikat in kriptografski protokol TLS 1.2 kot najvišjo stopnjo varovanja podatkov pri vpisu in prenosu podatkov.

WSPay kot izvajalec avtorizacije in plačil s kreditnimi karticami obravnava osebne podatke kot izvajalec obdelave in z njimi ravna skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov Evropskega parlamenta in Sveta št. 2016/679 in skladno s strogimi pravili Pravilnika PCI DSS L1 o varstvu vpisa in prenosa podatkov.

WSPay uporablja certifikat SSL z 256-bitno enkripcijo in kriptografski protokol TLS 1.2, ki je najvišja stopnja varstva pri vpisu in prenosu podatkov.

Osebni podatki, ki se uporabljajo za avtorizacijo in plačilo oziroma izpolnjevanje obveznosti po pogodbi ali na podlagi pogodbe, so zaupni. Za izvedbo pogodbe (avtorizacije in plačila) so potrebni naslednji osebni podatki kupca:

  • ime in priimek
  • e-naslov
  • telefon
  • naslov
  • kraj
  • država
  • vrsta kartice
  • številka kartice
  • čas trajanja kartice
  • CVV koda

WSPay ne obdeluje in ne uporablja osebnih podatkov, razen za izvajanje pogodbe o avtorizaciji in plačilu.

WSPay jamči za izpolnjevanje vseh zahtev, opredeljenih z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov za obdelovalce osebnih podatkov, predvsem pa za izvajanje vseh potrebnih tehničnih, organizacijskih in varnostnih ukrepov, kar potrjuje s certifikatom PCI DSS L1.

Podatki o karticah se NE NAHAJAJO v bazi podatkov KROVEC D.O.O., temveč samo in izključno na strežniku banke. KROVEC D.O.O. nima vpogleda v bančne podatke kupca.

KROVEC D.O.O. vidi samo številko transakcije, ki se pošlje v plačilo ali preklic naročila (ali dela naročila) v primeru, da vam ne moremo zagotoviti dostave celotnega naročila.

WSpay - Web Secure Payment Gateway